ATRC NE MEDIA

ATRC

Mëngjesi në Tribunë

https://www.youtube.com/
ATRC shpall 15 grante për monitorim të gjykatave

Qendra e Trajnimeve dhe Burimeve për Avokim (ATRC), ka shpallur kërkesë për aplikim në lidhje me projektin e USAID-it për qasjen në drejtësi “Ngritja e vetëdijes së qytetarëve dhe pjesëmarrjes në sistemin e drejtësisë.

http://www.kosovapress.com/
Trajnimi në fushën e barazis gjinore dhe të dhunë në familje UNDP ka ndarë cmimet për punimet ma të mira

Pas një trajnimi në fushën e barazis gjinore dhe të dhunë[...]

www.zeri.info
UNDP dhe ATRC shpërblejnë shkrimet ma të mira 'Infopres' fiton vendin e parë

UNDP dhe ATRC shpërblejnë shkrimet ma të mira
'Infopres' fiton vendin e parë

Infopress
UNDP-ja shpërblen gazetarët

UNDP-ja shpërblen gazetarët

www.gazetaexpress.com
'Kryetarët' e Rahovecit pa projekte zhvillimore

Debat me kandidatet për kryetar të Rahovecit
'Kryetarët' e Rahovecit pa projekte zhvillimore

Infopress
Jeta në Kosovë

Jeta në Kosovë

www.gazetaexpress.com
Kandidatet për postin e kryetarit shpalosin projektet e tyre

Kandidatet për postin e kryetarit shpalosin projektet e tyre

Infopress
Kandidatet për kryetar shpalosin vizionet për të ardhmen e komunës

Në debatin e organizuar nga programi i RTKsë'Jeta në Kosovë' në bashkupunim me ATRCn dhe GAP në Podujevë
Kandidatet për kryetar shpalosin vizionet për të ardhmen e komunës

www.zeri.info
Shfaqen 'kryetarët' e Podujevës

Shfaqen 'kryetarët' e Podujevës

www.gazetalajm.com
Kandidatet për kryetar shpalosin programet

Të hënën në Podujevë
Kandidatet për kryetar shpalosin programet

www.koha.net
Kandidatet tregojn prioritetet e tyre para qytetarëve

Gjashtë kandidatet për postin e kryetarit të komunës së Besianes shpalosin programet zgjedhore
Kandidatet tregojn prioritetet e tyre para qytetarëve

www.epokaere.com
Kandidatet për postin e kryetarit të komunës shpalosen programet për qeverisje

Mbrëmë në Kino sallën e qytetit në Podujevë
Kandidatet për postin e kryetarit të komunës shpalosen programet për qeverisje

www.botasot.info/
Nga debati me kandidatët për kryetar të komunës së Vitisë Shpalosje e një pjese të prioriteteve

Nga debati me kandidatët për kryetar të komunës së Vitisë Shpalosje e një pjese të prioriteteve

www.botasot.info
Kandidatet për kryetar përballen për herë të parë para publikut Debati për të ardhmen e premtuar

Kandidatet për kryetar përballen për herë të parë para publikut Debati për të ardhmen e premtuar

www.koha.net
Kandidatët për kryetar të KK-së shpalosën prioritetet

Në Viti, në një debat të organizuar nga BIRN, ATRC, ELITA dhe GAP
Kandidatët për kryetar të KK-së shpalosën prioritetet

www.koha.net
Moderatorja ua përkujton kandidatëve borgjet ndaj KEK-ut

Debati me kandidatet për kryetar të Kancanikut përfundon me "skandal"
Moderatorja ua përkujton kandidatëve borgjet ndaj KEK-ut

www.koha.net
Në Sharr mbahet takimi publik me qytetarpër statusin final të Kosovës Respektimi i minoriteteve - barometer për futjen e Kosovës në BE

Në Sharr mbahet takimi publik me qytetarpër statusin final të Kosovës Respektimi i minoriteteve - barometer për futjen[...]

www.zeri.info
Kosova drejt statusit përfundimtar

Në Sharr u mbajt debati me qytetarët
Kosova drejt statusit përfundimtar

www.gazetalajm.com
Qytetar të Podujevës kanë biseduar për statusin final të Kosovës Fundi i pritjes së qytetarëve për pavarësi të Kosovës është 10 dhjetori, tha Skënder Hyseni

Qytetar të Podujevës kanë biseduar për statusin final të Kosovës Fundi i pritjes së qytetarëve për pavarësi të Kosovës është 10 dhjetori, tha Skënder Hyseni

www.zeri.info
Laskaris: SHBA përkrahë pavarësinë e Kosovës

Zv/shefi i zyrës Amerikane në Prishtinë ka qendruar në Besian
Laskaris: SHBA përkrahë pavarësinë e Kosovës

Infopress
Kosova duhet të jetë e pavarur, por nuk mund ta them datën

Në Podujevë u mbajt debat publikme qytetarë në temën "Statusi final i Kosovës''
Kosova duhet të jetë e pavarur, por nuk mund ta them datën

www.botasot.info
Blunt paralajmron mundësin e shtyrjes së procesit rreth statusit

Sefi i zyrës britanike dhe kryetari i PDKsë bisedojn me qytetarët e Skenderajit
Blunt paralajmron mundësin e shtyrjes së procesit rreth statusit

www.zeri.info
Blunt: Statusi mbase do të duhet të kthehet prapë në KS të OKBsë

Blunt dhe Thaqi debatojnë me qytetarët e Skenderajit për zhvillimet e fundit politike
Blunt: Statusi mbase do të duhet të kthehet prapë në KS të OKBsë

www.koha.net
Blunt: e di se jeni të zhgënjyer por keni besim të partnerët kryesor

Shefi i zyrës Britanike në Prishtinv David Blunt ka qendruar në Skenderaj
Blunt: e di se jeni të zhgënjyer por keni besim të partnerët kryesor

www.epokaere.com
Blunt porosit bashkëpunimin e mëtutjeshëm me bashkësin ndërkombtare

Shefi i zyrës britanike në Prishtinë David Blunt, mori pjesë në një debat me qytetarët e Skenderajit
Blunt porosit bashkëpunimin e mëtutjeshëm me bashkësin ndërkombtare

www.botasot.info
Jo Republik si Qiproja Turke

Në Skivjan të Gjakovës takim publik rreth statusit final të Kosovës
Jo Republik si Qiproja Turke

www.botasot.info
Shpallja e njeanshme e pavaresise e ben Kosoven Qipro Turke

Diplomati David Blunt dhe Ministri Ardian Gjini zhvilluan nje debat me qytetaret e Skivjanit te Gjakoves.
Shpallja e njeanshme e pavaresise e ben Kosoven Qipro Turke

www.kosova-sot.info
Blunt:"Shpallja e njëanshme e pavaresise e demton Kosovën

Takim publik me qytetarët për statusin e Kosovës
Blunt:"Shpallja e njëanshme e pavaresise e demton Kosovën

www.koha.net
Sipas shefit të zyrës së Britanis së Madhe në Kosovë, David Blunt 'Shpallja e njëanshme e bënë Kosovën Qipro Turke'

Sipas shefit të zyrës së Britanis së Madhe në Kosovë, David Blunt 'Shpallja e njëanshme e bënë Kosovën Qipro Turke'

Infopress
Vazhdoni të prisni

Vazhdoni të prisni

www.gazetaexpress.com
Po dështoi marrëveshja, plani i Ahtisarit është në tavolinë, thotë diplomati amerikan

Diplomati amerikan Alex Laskaris dhe nënkryetari i PDK-së Hajredin Kuci takojnë banorët e Komogllavës së Ferizajit
Po dështoi marrëveshja, plani i Ahtisarit është në tavolinë, thotë diplomati amerikan

www.zeri.info
"Politika amerikane nuk ka ndryshuar" thotë Laskaris

Komogllava fshati i rradhës së debatit për statusin
"Politika amerikane nuk ka ndryshuar" thotë Laskaris

www.koha.net
Politika amerikane nuk ka ndryshuar sa i përket Kosovës

Zëvendësshefi i zyrës amerikane në Prishtinë, Aleks Laskaris, qëndroi në Komogllav të Ferizajit
Politika amerikane nuk ka ndryshuar sa i përket Kosovës

www.botasot.info
Zyra Britanike në Prishtinë dhe ATRC në Malishevë në takimin me qytetarë për statusin e Kosovës

Zyra Britanike në Prishtinë dhe ATRC në Malishevë në takimin me qytetarë për statusin e Kosovës[...]

www.zeri.info
Britania ka investuar shumë në Kosovë dhe dëshiron sukses, thotë Blunt

David Blunt dhe Fatmir Limaj në debat rreth statusit të Kosovës, në Malishevë
Britania ka investuar shumë në Kosovë dhe dëshiron sukses, thotë Blunt

www.koha.net
Të gjitha shtetet evropiane janë deklaruar për planin e Ahtisarit

Shefi i zyrës Britanike David Blunt, debatoi me qytetarët e Malishevës Të gjitha shtetet evropiane janë deklaruar për planin e Ahtisarit

www.botasot.info
Rezultati përfundimtar i statusit është më i rëndësishmi, thotë Blunt dhe Isufi

David Blunt e Ahmet Isufi bashkëbisedojnë me qytetar të Bresalcit rreth statusit të Kosovës Rezultati përfundimtar i statusit është më i rëndësishmi, thotë Blunt dhe Isufi

www.zeri.info
Blunt: Britania e mbështet pavarësin

Blunt: Britania e mbështet pavarësin

www.gazetalajm.com
Rëndësi ka rezultati përfundimtar

David Blunt e Ahmet Isufi në Bresalc të Gjilanit
Rëndësi ka rezultati përfundimtar

www.kosova-sot.info
Shpallja e pavarësis së Kosovës të bëhet në harmoni me ndërkombëtarët

Shefi i zyrës britanike në Prishtinë, David Blunt, dhe nënkryetari i AAKsë Ahmet Isufi kanë debatuar me qytetarët në Bresalc të Gjilanit[...]

www.epokaere.com
Pakoja e Ahtisarit nuk ka vdekur siq pohon Rusia, thotë Blunt

Sipas shefit të zyrës Britanike David Blunt Pakoja e Ahtisarit nuk ka vdekur siq pohon Rusia, thotë Blunt

www.botasot.info
Blunt: Plani i Ahtisarit është mbase pa alternativë

David Blunt në Pozhoranë të Vitisë
Blunt: Plani i Ahtisarit është mbase pa alternativë

Infopress
David Blunt: Plani i Ahtisarit është zgjedhja e vetme për Kosovën

Shefi i zyrës Britanike David Blunt, qëndroi në Pozhoran të Vitisë David Blunt: Plani i Ahtisarit është zgjedhja e vetme për Kosovën

www.botasot.info
Blunt: Kini durim Kosova do të jetë e pavarur

Shefi i zyrës britanike, David Blunt, ne debat me banorët e Pozhoranit të Vitisë
Blunt: Kini durim Kosova do të jetë e pavarur

www.gazetalajm.com
Shënohet përparim në luften kundër trafikantëve

Publikohet raporti monitorues i shoqërisë civile mbi planin e veprimit mbi trafikimin me njerëz
Shënohet përparim në luften kundër trafikantëve

www.gazetalajm.com
Trafikimi, kryhen 22% e punëve

Trafikimi, kryhen 22% e punëve

www.kosova-sot.info
OJQ-te thone se pa funksionim te gjygjesis, presioni i tyre eshte i kote

Suksesi i Fushatave te OJQ-ve kunder korrupcionit ne institucionet qendrore, peng i ecjes se gjygjesis OJQ-te thone se pa funksionim te gjygjesis[...]

www.koha.net
A i mungojne Kosoves biblotekat e organizatave jo-qeveritare?

A i mungojne Kosoves biblotekat e organizatave jo-qeveritare?

www.botasot.info
Prishtines i shtohet edhe nje bibloteke e re

Nga veprimtaria e biblotekes se ATRC-se ne Prishtine
Prishtines i shtohet edhe nje bibloteke e re

www.zeri.info
Kosova ka hyre ne hapin e saj final

Ministri Gjini dhe diplomati francez Reynard ne Gjilan
Kosova ka hyre ne hapin e saj final

www.kosova-sot.info
Ne diplomacine nderkombtare nu ka zgjidhje ideale

Ne diplomacine nderkombtare nu ka zgjidhje ideale

www.epokaere.com
Agim Ceku nuk e mohon mundesin e formimit te partise pas statusit

Vazhdon paqartesia rreth perspektives politike te kryeministrit Ceku nuk e mohon mundesin e formimit te partise pas statusit

www.zeri.info
Pavarsia do te shpallet pak minuta pas rezolutes se OKB-se

Ceku e shpalos skenarin e dites me te rendesishme per statusin e Kosoves. Pavarsia do te shpallet pak minuta pas rezolutes se OKB-se

www.koha.net
Ceku e shtyn pavarsin per ne qershor

Kryeministri Agim Ceku, debat me qytetaret e Prishtines mbi modalitetet e pakos se Ahtisarit. Ceku e shtyn pavarsin per ne qershor

Infopress
Ceku "zihet" ngushte para qytetareve

Ne KK te Prishtines u mbajt debat me qytetar per pakon e Ahtisarit.
Ceku "zihet" ngushte para qytetareve

www.epokaere.com
Eshte shmangur tendenca e Begradit per te ndar Kosoven dhe Mitrovicen, tha Thaqi

Kryetari i PDK-se e anetar i Ekipit te Unitetit dhe shefi i zyres franceze ne Prishtine debatuan me mitrovicasit per pakon e Ahtisarit. Eshte shmangur tendenca e Begradit per te ndar[...]

www.zeri.info
Kosova e pavarur, Mitrovica e bashkuar

Kosova e pavarur, Mitrovica e bashkuar

www.gazetalajm.com
Pavaresia e Kosoves, qetesi per Kosoven dhe Ballkanin

Hashim Thaqi e Thery Reynard debatojne me qytetaret e Mitrovices. Pavaresia e Kosoves, qetesi per Kosoven dhe Ballkanin

Infopress
Kosoves nuk i deshiroj nje zgjidhje si te Qipros Veriore, tha Blunt

Kryetari i PDK dhe shefi i zyres e angleze flasin ne Peje per pakon e Ahtisarit. Kosoves nuk i deshiroj nje zgjidhje si te Qipros Veriore, tha Blunt

www.zeri.info
Thaqi i frikesohet pavarsis pa mbikeqyrje

Thaqi i frikesohet pavarsis pa mbikeqyrje

www.gazetalajm.com
Thaqi: Plani i Ahtisarit me i avancuari ne historin politike te Kosoves

Thaqi dhe Blunt debatuan me qytetar pejane per pakon e Ahtisarit. Thaqi: Plani i Ahtisarit me i avancuari ne historin politike te Kosoves

Infopress
S'ka plan B per statusin e Kosoves, ka vetem pavarsi

Lideri i PDK-se dhe shefi zyres franceze ne Prishtine debatuan me ferizajasit per pako e Ahtisarit. S'ka plan B per statusin e Kosoves, ka vetem pavarsi

www.zeri.info
Ka dilema, por jo armiq te pavarsis

Hashim Thaqi dhe Thery Reynard ne takim me qytetaret e Ferizajit. Ka dilema, por jo armiq te pavarsis

www.gazetalajm.com
Debat: Cka pas statusit

Debat: Cka pas statusit

www.kosova-sot.info
Rezoluta do te menjanonte zgjidhjen ekstreme

Reynard dhe Thaqi debatojne ne Ferizaj per pakon e Ahtisarit. Rezoluta do te menjanonte zgjidhjen ekstreme

www.koha.net
Flitet me nje ze per Kosoven

Hashim Thaqi dhe Therry Reynard, bashkebisedojne me ferizajasit. Flitet me nje ze per Kosoven

Infopress
Thaqi: Propozimi i Ahtisarit i ploteson deshirat e shqiptareve

Thaqi: Propozimi i Ahtisarit i ploteson deshirat e shqiptareve

Iliria Post
Besojne ne pavaresi

Besojne ne pavaresi

www.gazetaexpress.com
Thaqi: per Kosoven nuk vendos me Beogradi, as regjimet e tij

Pakoja e Ahtisarit dhe statusi i Kosoves teme debatin ne Ferizaj. Thaqi: per Kosoven nuk vendos me Beogradi, as regjimet e tij

www.epokaere.com
Reynard: Pavarsia e mbikeqyrur i vetmi opcion

Reynard: Pavarsia e mbikeqyrur i vetmi opcion

www.gazetalajm.com
Reynard: Pavaresia e mbikeqyrur, i vetmi opsion i qendrueshem

Ne Viti dabatohet implementimi i Planit te Ahtisarit per Kosoven. Reynard: Pavaresia e mbikeqyrur, i vetmi opsion i qendrueshem

www.koha.net
Propozimi i Ahtisarit ai i duhuri per Kosoven

Propozimi i Ahtisarit ai i duhuri per Kosoven

www.gazetalajm.com
Pavarsia e mbikeqyrur te shihet si pavarsie e ndihmuar, porosit Thaqi

Hashim Thaqi dhe David Blunt ne debat rrethe pakos se Ahtisarit. Pavarsia e mbikeqyrur te shihet si pavarsie e ndihmuar, porosit Thaqi

www.koha.net
Kosova eshte unike per ta implementuar pavaresine

Blunt dhe Thaqi shprehen optimiste per debatin ne Keshillin e Sigurimit per Kosoven. Kosova eshte unike per ta implementuar pavaresine

Iliria Post
Ruecker per here te pare flet per pavarsine, Sejdiu thote "merrni fryme lirisht"

Shefi i UNMIK-ut, Ruecker dhe Kryetari i Kosoves, Sejdiu kane debatuar me qytetaret e Gjakoves [...]

www.epokaere.com
Thaqi dhe Blunt inkurajojne drenicasit per implementimin e dokumentit te Ahtisarit

Ne Drenas zhvillohet nje debat me qytetaret per statusin e Kosoves. Thaqi dhe Blunt inkurajojne drenicasit per implementimin e dokumentit te Ahtisarit.

www.zeri.info
Blunt: Kosova nuk eshte precedent

Blunt: Kosova nuk eshte precedent

www.gazetalajm.com
Blunt: "Te ardhmen e keni ne duart tuaja"

Thaqi, Blunt dhe Peci ne nje tryeze informative per pakon e Ahtisarit. Blunt: "Te ardhmen e keni ne duart tuaja"

www.koha.net
Pavaresia nuk eshte dhurat

Thaqi dhe Blunt debatojne me qytetaret e Drenasit.
Pavaresia nuk eshte dhurat

Infopress
Ekzistojne argumente se Kosova nuk paraqet precedent

Thaqi dhe Blunt debatuan me qytetaret e Drenasit.
Ekzistojne argumente se Kosova nuk paraqet precedent

Iliria Post
Propozimi i Ahtisarit nuk eshte dhurat

Dy ore balle per balle qytetaret e Drenasit dhe kryetari i PDK-se, Hashim Thaqi dhe shefi i zyres britanike David Blunt. Propozimi i Ahtisarit nuk eshte dhurat

www.epokaere.com
Presidenti Sejdiu: Brenda dy muajsh mirret vendimi historik per Kosoven

Presidenti i Kosoves dhe shefat e zyrave franceze e gjermane vizituan Prizrenin. Presidenti Sejdiu: Brenda dy muajsh mirret vendimi historik per Kosoven

www.zeri.info
Pavaresia e pranueshme per shumicen e bashkesis nderkombtareve

Pavaresia e pranueshme per shumicen e bashkesis nderkombtareve

www.gazetalajm.com
Pavaresi mbrenda dy-tre muajesh

Pavaresi mbrenda dy-tre muajesh

www.gazetalajm.com
Paketa, garanci per shtetesin e Kosoves

Ne Burim debatohet per propozimin e Ahtisarit per Kosoven. Paketa, garanci per shtetesin e Kosoves

www.koha.net
Reynard: Statusi do te jete ne perputhje me vullnetin e shumices

Sejdiu, Reynard dhe Wollfarth ne Prizren.
Reynard: Statusi do te jete ne perputhje me vullnetin e shumices.

www.koha.net
Alex Laskaris: Statusi e dergon Kosoven ne BE dhe NATO

Alex Laskaris: Statusi e dergon Kosoven ne BE dhe NATO

Iliria Post
Alex Laskaris: Statusi e dergon Kosoven ne BE dhe NATO

Alex Laskaris: Statusi e dergon Kosoven ne BE dhe NATO

www.epokaere.com
Termkolli: Dokumenti i Ahtisarit e ben Kosoven shtet te pavarur

Ne Lipjan debatohet per pakon e Ahtisarit. Termkolli: Dokumenti i Ahtisarit e ben Kosoven shtet te pavarur

www.zeri.info
Kosova ne BE do te hyje si partnere e fuqishme

Ministria Melihate Termkolli dhe Alex Laskaris bashkebiseduan me qytetaret e Lipjanit.
Kosova ne BE do te hyje si partnere e fuqishme

www.kosova-sot.info
Kosova ne BE do te hyjne si partner i fuqishem

Kosova ne BE do te hyjne si partner i fuqishem

Iliria Post
Dokument qe e shpie Kosoven drejt pavarsis

Ne Podujeve u debatua per pakon e Marti Ahtisarit.
Dokument qe e shpie Kosoven drejt pavarsis

www.zeri.info
Debat me qytetaret llapjan

Debat me qytetaret llapjan

www.kosova-sot.info
O'Connell: Ahtisari propozon pavaresi te mbikeqyrur

Zv/shefi i zyres britanike ne Prishtine, debatoi me llapjane per pakon e Ahtisarit. O'Connell: Ahtisari propozon pavaresi te mbikeqyrur

Infopress
Ardian Gjini: Ndryshimet e bera ne dokument kane nuanca pozitive

Qytetaret e Dardanes debatojne rreth pakos se Ahtisarit.
Ardian Gjini: Ndryshimet e bera ne dokument kane nuanca pozitive

www.zeri.info
Kole Berisha: Jemi ne kilometrat e fundit te qellimit historik te Kosoves

Debat me qytetaret e Klines rreth pakos se Ahtisarit.
Kole Berisha: Jemi ne kilometrat e fundit te qellimit historik te Kosoves

www.zeri.info
Sa kushton funksionalizimi i shtetit te Kosoves?

Sa kushton funksionalizimi i shtetit te Kosoves?

Iliria Post
Paketa e Ahtisaarit as nukduartrokitej e as fishkellohej

Debat me qytetaret per paketen e Ahtisaarit.
Paketa e Ahtisaarit as nukduartrokitej e as fishkellohej

www.koha.net
Dejvid Blunt porosit kosovaret te mos brengosen per te ardhmen e tyre

Gjate nje tryeze me qytetaret e Fushe Kosoves rreth pakos e Ahtisaarit. Dejvid Blunt porosit kosovaret te mos brengosen per te ardhmen e tyre

www.zeri.info
Pakoja, "teper e mire per shqiptaret"

David Blunt dhe Ilir Dugolli komentojne pakon e Ahtisaarit. Pakoja, "teper e mire per shqiptaret"

www.gazetalajm.com
Panelistet e lavderojne dokumentin, qytetaret shprehin drojen

Ne Kacanik mbahet nje tryeze e rrumbullaket per pakon e Ahtisaarit. Panelistet e lavderojne dokumentin, qytetaret shprehin drojen

www.zeri.info
Propozimi ua kthen tapine e Kosoves

Ne Kacanik mbahet diskutim panel per dokumentin e Ahtisaarit per statusin.
Propozimi ua kthen tapine e Kosoves

www.koha.net
Debat publik me qytetaret per pakon e Ahtisaarit

Debat publik me qytetaret per pakon e Ahtisaarit

Infopress
Pak te interesuar per Pakon

Debat rreth propozimit e statusit.
Pak te interesuar per Pakon

www.gazetalajm.com
Pejanet kane frike nga statusi i Patrikanes

Ne Peje mbahet nje debat publik per pakon e Ahtisaarit.
Pejanet kane frike nga statusi i Patrikanes

infopress
Deshton debati

Deshton debati

www.gazetaexpress.com
Eshte mbajtur ne Peje nje debat lidhur me pakone e Ahtisarit.

Eshte mbajtur ne Peje nje debat lidhur me pakone e Ahtisarit. Banoret e Pejes me dyshim e frike e shikojn ceshtje eksterriotalitetit

www.epokaere.com
UNHABITAT-i dhe ATRC-ja bashkojne pushtetin dhe shoqerin civile ne Peje

UNHABITAT-i dhe ATRC-ja bashkojne pushtetin dhe shoqerin civile ne Peje. Debatohet per demokraci ne qeverisje te planifikimit

www.koha.net
Vazhdojne debatet per pakon e Ahtisaarit ne Gjilan.

Vazhdojne debatet per pakon e Ahtisaarit ne Gjilan.
Pakoja eshte rezultat i kompromisit mes pikepamjeve diregjente, tha Blunt

www.zeri.info
Blunt: Propozimi i Ahtisaarit-kompromis

Blunt: Propozimi i Ahtisaarit-kompromis

www.gazetalajm.com
Pakoja e Ahtisaarit i jep mekanizma shume te fuqishem komunitetit serb

Organizuar nga Qendra e Trajnimeve dhe Burimeve per Avokim ne Mitrovice. Pakoja e Ahtisaarit i jep mekanizma shume te fuqishem komunitetit serb ne Kosove[...]

www.zeri.info
Pakoja i jep shans Mitrovices, thote Rexhepi

Ne Mitrovice mbahet tryeze per permbajtjen e propozimit te Ahtisaarit. Pakoja i jep shans Mitrovices, thote Rexhepi

www.koha.net
Shefi i Zyres Britanike ne Kosove, David Blunt, ka vizituar Gjilanin.

Shefi i Zyres Britanike ne Kosove, David Blunt, ka vizituar Gjilanin. Blunt sgjaron gjilanasit rreth pakos se Ahtisaarit dhe porosit per maturi

www.epokaere.com
"Kosova C" projekt qe injoron qytetaret

Kritika te ndersjella nga pozita dhe opozita.
"Kosova C" projekt qe injoron qytetaret

www.zeri.info
Ndotja, 400 here me e larte se normat e lejuara

Prezantohen te dhena alarmante ne nje debat per ndertimin e termocentralit te ri. Ndotja, 400 here me e larte se normat e lejuara

www.gazetalajm.com
Opozit , 6 muaj per ,Kosova C'

Opozit , 6 muaj per ,Kosova C'

www.kosova-sot.info
"Kosova C" po percillet me kundershtime te medha ne mes te pozites dhe opozites

Gjate debateve lidhur me ndertimin e projekteve te reja gjeneruese ne sektorin e energjetikes. "Kosova C" po percillet me kundershtime te medha ne mes te pozites dhe opozites

www.koha.net
Diskutohet projekti per Termocentralin "Kosova C".

Diskutohet projekti per Termocentralin "Kosova C".
Pro et Contra

Infopress
Debati i vonuar

Debati i vonuar

www.gazetaexpress.com
Gjini: Nuk ka alternative tjeter pos ndertimit te termocentralit te ri

Termocentral "Kosova C" zhvillim ekonomik apo ndotje ambientit?
Gjini: Nuk ka alternative tjeter pos ndertimit te termocentralit te ri

www.epokaere.com
Pensionistet e pakenaqur me trajtimin e tyre nga institucionet.

Pensionistet e pakenaqur me trajtimin e tyre nga institucionet. Gjysma e pensionisteve te Kosoves i shpenzojne 40 euro ne muaj vetem per barna

www.zeri.info
Pensionistet: Qeveria na mashtroi

Dialogu social
Pensionistet: Qeveria na mashtroi

www.kosova-sot.info