ENGLISH :: SHQIP :: SRPSKI Fillimi | Sitemap | Login | Email

Salla e Trajnimeve
 
 

PALLATI I RINISE DHE I SPORTEVE NE PRISHTINE TE SHERBEJE PER NEVOJAT E TE RINJEVE

ATRC-ja organizoi një tryezë të rrumbullakët më 14 dhjetor gjatë së cilës u ngritën çështje si: kujt i shërben Pallati i Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë si dhe gjendja aktuale e të rinjve.

Menaxhmenti i Pallatit të Rinisë dhe Sporteve ka mbyllur Qendrën Rinore në këtë pallat më 20 tetor me gjithë kritikat e grupeve rinore.

Gjatë tryezës, përfaqësues të Departamentit për Rini të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sporteve të Kosovës, Drejtoratit për Kulturë në Komunën e Prishtinës, Rrjetit Rinor të Kosovës dhe Qendrës Rinore janë pajtuar që Pallati i Rinisë duhet të shërbej për nevojat e të rinjve sikurse edhe për aktivitete të tjera kulturore dhe sportive.

Menaxhmenti i Pallatit të Rinisë dhe Agjencia Kosovare e Mirëbesimit janë përgjegjëse për gjendjen e krijuar, kanë veçuar ata.


Alban Krasniqi, President i Rrjetit Rinor të Kosovës
ne tryezen e rrumbullaket organizuar nga ATRC

 

 

 


 
Publikime | Trajnimet | Informimi | Ngjarjet | Lidhje
Copyright (c) 2007. A T R C. All right reserved. Webmaster | Lokacioni i ATRC-sė