ENGLISH :: SHQIP :: SRPSKI Fillimi | Sitemap | Login | Email

Buletini



Bibloteka



Regjistrohu pėr Buletin




 

ATRC NE MEDIA 2009 :: 2008 : 2007 :: 2006 :: 2005

Maj 2009

  Revista Mjedisi

Koalicioni "Ambasadoret e Mjedisit" ze i fuqishem per ceshtjet mjedisore

  Download Postuar ne Djetor 2009

  Revista Mjedisi

Nje delegacion i Ambasadoreve te Mjedisit nga zyra per bashkepunim rajonal ne balkan, vizitoi Ministrin e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor

  Download Postuar ne Dhjetor 2009

Shkurt '09

 

ATRC-ja shpalos punёn me qytetarёt e Prishtinёs pёr pjesёmarrje ne hartimin e buxhetit komunal
Komuna duhet te jetё me afёr qytetarit

  Download Posted in February,11,2009

  Kryeqytet, qytetaret identifikojne interesat e tyre
  Download Posted in February,11,2009

  ATRC publikon rezultatet e 36 debateve te mbajtura neper Bashkesit Lokale te Prishtines
Identifikohen shume kerkesa te qytetareve
  Download Posted in February,11,2009

  "Hartimi i buxhetit komunal me pjesemarrje te qytetareve"
Kerkojne t'i nxjerrin nga izolimi
  Download Posted in February,11,2009

  ATRC-ja rekomandon komunes se Prishtines zgjidhjen eshume problemeve
Kaloshi: Mos i injoroni problemet e qytetareve
  Download Posted in February,11,2009

 

 

 


 
Publikime | Trajnimet | Informimi | Ngjarjet | Lidhje
Copyright (c) 2007. A T R C. All right reserved. Webmaster | Lokacioni i ATRC-sė